Благотворителна изложба живопис „Цветовете на душата ми“

14 непрофесионални художници (Лилия Мавлова, Марияна Ставрева, Мария Зеленкова, Наталия Милева, Валерия Йорданина, Марияна Мирчева, Христина Ангелова, Ваня Нинова, Вася Арнаутска, Донка Костадинова, Анелия Костадинова, Сузи Пехливанова, Веселина Кралева, Мариана Илиева-Мръвкова) се обединяват в благотворителна изложба в подкрепа на пациенти с онкологични заболявания.
Лилия Мавлова, Център „Дара Хелп” и Project Lab се обединиха за реализирането на една дълбоко лична изложба, в която творци непрофесионалисти разкриват цветовете на душата си в картини, сътворени в процеса на тяхното духовно израстване.
Общата кауза, около която се обединяват организатори и участници е набиране на средства за закупуване на апаратура, която позволява по време на химиотерапия, скалпът на пациента да се охлажда, което предотвратява окапването на косата при пациентите с онкологични заболявания.
„Дара Хелп” е център за високопрофесионална грижа с индивидуален подход към всеки пациент с онкологично заболяване и неговите близки с цел постигане на по-добри терапевтични резултати и запазване на качеството на живот на пациента и цялото семейство.
По време на изложбата бяха продадени над 30 творби, а дарените средства са на обща стойност 1500,00 лева.

Други Минали събития

Четене на хорър разкази

Настана време за поредното четене на Историите! Този път темата е хорър: "Манастирът". Заповядайте п...