Услуги

Услуги

Добрият вкус, стил и внимание към детайлите са тайните на нашия успех

Екипът на Център „Проджект Лаб“ се стреми към постигането на три цели при създаването на едно мероприятие: Увеличаване на интереса към присъствието, насърчаване на оставането на участниците и възможно най-голямо въздействие върху аудиторията. Разбира се ние внимателно се съобразяваме с бюджета, защото разбираме че всяко събитие е инвестиция.

Удобства във всички наши пространства


Мултимедия

СИСТЕМА И КАБИНИ ЗА СИМУЛТАНТЕН ПРЕВОД

ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И МЕДИЙНА ИНФОРМАЦИЯ

Озвучаване

ВИСОКОСКОРОСТНА ИНТЕРНЕТ ВРЪЗКА

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ И ПОДВИЖНА ТВ СТАНЦИЯ

Копирни услуги

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ПО ДОГОВАРЯНЕ

ФОТОЗАСНЕМАНЕ
Услуги

Обучения

Ако се нуждаете от професионални пространства, ако искате да проведете своето обучение, или ако се нуждаете временно от собствено или общо пространство за работа, може да използвате нашите 4 многофункционални зали. Помещенията са слънчеви и уютни, оборудвани с всички необходими удобства за провеждане на вашето обучение.

Услуги

Работилници

Пространствата на Център „Проджект лаб“ са изключително подходящи за реализиране на вашите творчески идеи и провеждане на арт работилници. При нас имате възможност в спокойна и хармонична среда да покажете своята визия за красота и естетика. Всяка зала е оборудвана със системи за окачване на картини, стативи, материали, декори. А в зала „Роял“ може да проведете вашата театрална работилница или представление.

Услуги

Концерти

Търсите таланти във всички сфери на изкусството и искате да организирате вашия музикален, театрален, художествен или литературен конкурс… „Проджект Лаб“ е вашето място. Многообразието на помещенията, артистичната кафетерия, откритите цветни пространства, могат да бъдат арена за провеждане на концерти и представяне на таланти. Ние предлагаме музикално озвучаване, театрално осветление, декори и всякакви удобства за провеждане на вашето представление.

Услуги

Кино прожекции

Център „Проджект Лаб“ предоставя възможност за провеждане на корпоративни прожекции на филми и кино продукции с алтернативно съдържание. Зала „Европа“ е най-подходящото място за вашата кино прожекция. С капацитет до 110 посетители, пространството разполага с модерна техника и удобни седалки, гарантиращи комфорта и приятното кино преживяване на зрителите.

Услуги

Представяне на книги

"Проджект Лаб" е мястото където тупти литературното сърце на София в интересно съчетание от книжарница, читалня, културен клуб и кафене. "Проджект Кафе" пък е място за срещи с автори, събития за представяне на книги, за четения - за всичко, свързано с книгата. При нас може да намерите над 2000 тома българска и световна литература, да донесете ваша книга или да я размените с друга. От 2018 г. Център „Проджект Лаб“ е организатор на националната кампания „Размени книга, подари любов“. Пространствата са оборудвани с необходимата озвучителна техника и се предлагат безплатно за представяне на книги.

Услуги

Бизнес срещи и презентации

За успешното протичане на Вашите бизнес срещи, изберете една от Заседателните зали на Център „Проджект Лаб“.
С различен капацитет (от 10 до 110 места), в зависимост от Вашите нужди, нашите помещения предлагат стилна обстановка, добро осветление и оборудване. Опитен персонал ще се погрижи за комфорта и качественото обслужване по време на събитието. Предлагаме Ви, също така, богат избор на коктейлни хапки и варианти за кафе паузи, работни обяди или фирмени коктейли.

Услуги

Конференции и пресконференции

Ако търсите място за вашата бизнес конференция, „Проджект лаб“ може да ви предостави напълно оборудвани с цялата необходима техника и обслужване, конферентни зали – мултимедийни стени, озвучаване, кабини за симулантен превод, кафе паузи, обяди, коктейли. При нас ще намерите и всички удобства за провеждане на вашата прес конференция и среща с медиите. Центърът разполага с подвижна телевизионна станция и студио, в което може да запишете вашето събитие или фирмено послание.

Услуги

Коктейли

Артистичното „Проджект Кафе“ е с 50 седящи места, което предоставя уникална възможност за организиране на кафе паузи, кетъринг и коктейли, и е идеално място за провеждане на фирмени събития. За удобството на нашите гости пространството разполага с две тераси с капацитет от 50 места, които са естествено продължение на урбанистичната градска среда на Стара София. Кафетерията е запазена територия за хора с отношение към другите хора, в която изкуството често се отбива на чаша вино, за да остане.

Услуги

Изложби

Любовта ни към изкуството и индивидуалното усещане за него намират израз в нашите артистични пространства. Целта ни е да прекрачим границите на физическото измерение и да се превърнем не просто в „поредната“ галерия, а в дом за изкуството, творците и неговите ценители. В място, където всеки може да открие миг спокойствие и да изживее изкуството по свой неповторим начин. Всички пространства са оборудвани със системи за окачване на картини и се предоставят безплатно за изложби.

Услуги

Театрални постановки

Искате да покажете вашите театрални и артистични заложби, или да проведете вашата театрална работилница и представление… Зала „Роял“ е най- подходящото място за вас и вашите зрители. Пространството е оборудвано с декори, театрални завеси и сцена. Водени от любовта към изкуството и културата, ние предлагаме безплатно нашите арт пространства за реализиране на вашите творчески проекти и идеи.

Услуги

Семинари

Пространствата на Център „Проджект Лаб“ са най-доброто място за провеждане на вашите семинари. Залите са светли и многофункционални, оборудвани с цялата необходима техника за реализиране на вашите образователни дейности.

Акцентираме на отличното обслужване и пълно организационно съдействие, на комфорт и удобство за всички гости.