За нас

За нас

Свързваме хората с уникални пространства

Център за образование, наука и култура Проджект Лаб се намира в реновирана и модернизирана сграда, емблематична за Стара София. Преди век тя носи романтичното френско име „Жермандре” и е собственост на знатната фамилия Арие – богати индустриалци, развиващи благотворителна дейност и щедро подпомагащи българската култура. Днес, сградата е сред добрите примери за рекреация на недвижимо културно наследство. Като продължение на просветителската мисия, пространствата на Проджект Лаб се предостават безплатно за култура и изкуство.

Центърът представлява голямо, светло и модерно пространство от 750 кв.м. с обособени четири пространства – зала „Хармония“, зала „Корал“, зала „Роял“ и зала „Европа“, разположени на два етажа. Модерният им стил и различни интериорни решения ги правят подходящи за широк спектър събития.

Намерете пространство

За удобството на гостите Центърът разполага с прекрасно и създадено с много любов и вкус кафене, обградено от две тераси, които ви потапят в урбанистичната среда на Стара София. В Проджект Кафе можем да организираме вашия обяд, кафе паузи и коктейли.

Към Project Cafe

Предоставяме възможност за цялостно решение при провеждането на Вашите събития. Кетъринг, озвучаване, медийно излъчване.

Разгледайте събития, които се проведоха в нашите зали.

Списък събития
проджект_лаб_за_нас