New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
На 22 Май 2018г., Център за образование, наука и култура „Проджект Лаб“ стартира Националната кампания „Размени книга, подари любов”, целта на която е да се стимулира четенето на разнообразна литература, да се споделят и обсъждат различни литературни предпочитания.
10
Кампанията беше открита с представянето на книгата „Неща, които не се побират в куфар” на испанския писател и дипломат Енрике Криадо.
Енрике Криадо е роден през 1981г. в Мадрид. Учи право в университета „Комлутенсе“ в Мадрид и във Виенския университет, а след това се присъединява към адвокатската асоциация в Мадрид, но винаги е имал предвид желанието си да стане дипломат, което прави през 2007 г.
Между 2012 и 2015 г. работи като съветник в посолството на Испания в Канбера, а през 2015 г. и 2018 г. е заместник-ръководител на мисията в посолството на Испания в София.
Предишните му дестинации и пътувания вдъхновяват първата му книга за туристическа литература – Cosas que no caben en una maaleta (Vivencias de un diplomático novato en el Congo), публикувана през януари 2016 г. от „Аguilar Editorial“, която принадлежи на Редакционна група „Penguin Randomhouse“. Книгата е преведена и публикувана на български език под заглавие „Неща, които не се побират в куфар”.
Екипът на „Проджект Лаб“, изказва своята огромна благодарност на дарителите на книги.
Тези книги живеят своя нов живот в читалнята на Project Cafe, където вълшебното четиво се допълва от аромата на чаша кафе.

 

Мили приятели, всеки който желае може да заповяда при нас и да дари или замени своя книга.
Очакваме Ви, с Любов!