New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

ПРОСТРАНСТВА

Център за образование, наука и култура Project Lab се намира в реновирана, модерна сграда, находяща се на бул.Княгиня Мария Луиза № 58.

 

Стогодишната сграда съхранява впечатляваща история. Преди век тя носи романтичното френско име „Жермандре” и е
собственост на знатната фамилия Арие – богати индустриалци, развиващи благотворителна дейност и щедро подпомагащи българската култура. Днес, сградата е сред добрите примери за рекреация на недвижимо културно наследство. Фасадата пресъздава буквално автентичиния исторически облик на фабриката на Арие, а реконструкцията я обновява и изпълва с нов живот.

Центърът представлява голямо, светло и модерно пространство с обособени четири пространства – зала „Хармония“, зала „Корал“, зала „Роял“ и зала „Европа“, разположени на два етажа.
Залите са с квадратура до 120 кв.м. и капацитет от 40 до 80 седящи места в подредба тип „класна стая“ и до 120 седящи места в подредба „театрален салон“.
Модерният стил и различните интериорни решения ги правят подходящи за разнообразни видове събития – от бизнес срещи, дебати, семинари, лекции и работилници, конференции и пресконференции до кино прожекции, театрални постановки, представяния на книги, арт ателиета, изложби и коктейли.

С много любов, създадохме уютно кафе-ресторантче, където нашите клиенти, гости и приятели могат да се потопят в свят на книги и изкуство, творчески срещи, емоционални разговори или да се насладят на чаша ароматно кафе, свежа напитка и вкусни изкушения в хармония със звуците на лирично пиано или опианяващ джаз.
За удобството на гостите пространството разполага с две тераси, които са естествено продължение на урбанистичната градска среда на Стара София.

Зала Хармония
Зала Корал
Зала Роял
Зала Европа
Project Cafe
Залите разполагат с пространство за регистрация, както и отделена част за кафе-пауза, кетъринг или коктейл.
За нуждите на всяко събитие, предлагаме следните подредби:
Подредба
КИНОСАЛОН
от 80 до 120 места
Zala Kare copy
Подредба
КАРЕ
40 места
Подредба
КЛАСНА СТАЯ
от 30 до 70 места с маси
Подредба
КОНФЕРЕНЦИЯ
30 места
Zala P forma copy
Подредба
П-форма
30-45 места с маси
Zala coktail copy
Подредба
БЮФЕТ/КОКТЕЙЛ
до 60 места
За всяка индивидуална потребност предлагаме и следните допълнителни услуги:
Всяка зяла е оборудвана с мултимедия, екран, интернет, озвучаване, магнитна флипчарт дъска. На разположение на нашите клиенти и гости са лаптоп, принтер, скенер и всякакъв тип друго оборудване, което е необходимо за конкретното мероприятие.
Центърът организира кафе-паузи и коктейли, обяди и вечери. За гостите от провинцията или от чужбина осигуряваме хотелско настаняване в близост до залата.
Ползването на външни услуги за кафе-паузи и кетъринг се заплаща допълнително.
Кафе-бар
Кетъринг
Технически средства
Озвучаване
Видеозапис
Фотозаснемане
Копирни услуги
Безжичен интернет

Запитване